maanantai 10. lokakuuta 2011

Nean synttärikakut / Nea's Birthday cakes


Nean 10-vuotis syntymäpäiville lähti sunnuntaina kaksi kakkua, molemmat 7 munan pohjia. Tämä vaaleanpuna-musta kakku on täytetty mansikkamoussella ja toisen kakun täytteenä on kotitekoista lemon curdia ja valkosuklaamoussea.
Pinkin kakun päällinen on kick-kinuskia, pursotukset vispiä ja koristeet karkkimassaa. Valkoisen kakun pursotukset myös vispiä ja kukat karkkimassaa.

In English: These 2 cakes went to Nea's 10th birthday party on Sunday. The pink & black one is filled with strawberry mousse and the other cake is filled with homemade lemon curd and white chocolate mousse.
Toivottavasti kakut maistuivat ja juhlat olivat hauskat!


M xx

6 kommenttia:

 1. Siistiä jälkeä jälleen kerran. Värit kohdillaan. Edellinen sirkustelttakin aivan mestariteos. En tiedä miksei kommentit ole siihen tulleet perille!

  VastaaPoista
 2. Vau, miten upeaa jälkeä! ♥

  VastaaPoista
 3. Henna: Kiitos kovasti! En tiedä onkohan blogspotilla jotain ongelmia...ei ainakaan ole tullut yhtään kommenttia minulle asti :(

  Paula: Kiitos! <3

  Madicken: Kiitos! :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat kakut! Värit ovat tosi hienot, kuten myös toteutus! Paljon oli tullut muitakin upeita kakkuja sitten viime käynnin. Sinulla on hieno kädenjälki :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos ihanasta kommentistasi Eveliina!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! / Thanks For Your Comment!