lauantai 5. marraskuuta 2011

Pienen herran ristiäisiin / For a little boys Christening


Tänään vietti ristiäisiä ainakin pari pientä miehenalkua =)
Tämä ensimmäinen kakku ja koristellut keksit lähtivät matkaan jo eilen illalla täältä Oulusta, suunnaten kohti pohjoista. Toivottavasti selvisivät matkasta hyvin!
Kakku on tehty 9 munan vaaleaan pohjaan ja täytteenä tällä kertaa mansikka-valkosuklaamoussea. Kostutus Spritella ja tiivisteenä sokerikreemi. Päällinen ja koristeet karkkimassaa.

Ei voi uskoa kuinka pimeää jo on ja kuinka pian se pimeä jo tulee! Saa taas tuskailla kuvien oton kanssa :D 

In English: Today at least two little boys and their families celebrated their Christening! This first cake & the decorated cookies headed to Northern Finland already last night - I hope the trip went well!
The cake is a 28 cm sponge cake filled with strawberry-white chocolate mousse.


Nämä keksit lähtivät myös mukaan.
Oikein paljon onnea pikkuherralle!


M xx

8 kommenttia:

 1. Suloinen kakku <3
  Olet kyllä mestari piparien koristelussa!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanat herkut! Nuo piparit on kyllä taas niin viimeisen päälle upeita! Et pitäis mulle pipari-kurssia?

  VastaaPoista
 3. Voi kiitos molemmille! <3
  Pioni: Hih! Tottahan toki! Voisit samalla opettaa mulle niiden tossujen tekoa :D

  VastaaPoista
 4. Hei!
  Upeaa, olet taitava! En ole koskaan nähnyt/tehnyt mitään vastaavaa. Veikö taitojen opettelu kauan aikaa? Haluaisin ehkä keksiä jotain samantyyppistä ystäväpariskunnalleni häälahjaksi. Häät ovat ensi heinäkuussa. Vieläkö voisin ehtiä oppimaan tarpeeksi, että onnistuisin esim. hääkekseissä? Miten pääsisin alkuun? Vinkkejä tällaiselle ihastelevalle aloittelija-tumpelolle? :) Ja vielä se, että onko kovin kallista?

  VastaaPoista
 5. Hei!
  Kiitos kovasti kommentistasi! Olen harrastanut pikkuleipien koristelua noin kaksi vuotta ja omasta mielestäni opittavaa on vielä paljon :D Kyllä sitä tietenkin itsekin huomaa, että onhan sitä kehittynyt ihan alkuajoista. Harrastuksena tämä ei ole kovinkaan kallis kun mitään erikoisvälineitäkään ei välttämättä tarvitse. Pursotuspusseina voi käyttää esim. mini grip pusseja, eikä tyllatkaan mitenkään pakollisia ole. Aluksi kannattaa varmasti harjoitella helpoilla kuvioilla ja harjoittaa käden vakautta, niin ja aluksihan voi vaikka harjoitella ihan vaan leivinpaperin päälle pursottelua tai vaikka ostettujen keksien päälle =)
  Rohkeasti vaan kokeilemaan!

  VastaaPoista
 6. Kiitos vastauksesta! =) Pitääpä yrittää, jos jostain löydän noita syötäviä väriaineita sopivan kattauksen. En kyllä tiedä, mikä on tylla =D

  VastaaPoista
 7. Moi! Pakko tulla vaan kertomaan että APUA kun olet taitava! :) ihan mahtavaa! varsinkin nuo haisuli-keksit ja muut.. vau. Kiva että löyasin blogisi, on tosiaan seuraamisen arvoinen :)

  VastaaPoista
 8. Moikka!!
  Kiittää, niiaa ja kumartaa ihanasta kommentistasi ja kehuista! Tosi kiva, että löysit blogiini ja toivottavasti tulet uudelleenkin =)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! / Thanks For Your Comment!