maanantai 21. helmikuuta 2011
Bountypallerot
Olen vannoutunut kookoksen fani ja kun tämä ohje tuli vastaan tiesin, että näitä on kokeiltava ja pian! Lempisuklaani on ehdottomasti Bounty ja näistä tulikin todella saman makuisia.
Ohjeen löysin täältä
Bountypallerot
50g voita
½ dl siirappia
½ dl tomusokeria
2 dl kermaa
1 pss kookoshiutaleita (200g)
200g maitosuklaata
nonparelleja tms. koristeluun
Sekoita kattilassa voi, siirappi, tomusokeri ja kerma. Anna kiehua hiljalleen 5-8 minuuttia kunnes seos paksuuntuu. Lisää joukkoon kookoshiutaleet ja anna seoksen jäähtyä.
Pyöritä taikinasta pieniä palloja ja laita ne leivinpaperille. Jäähdytä palleroita kylmässä vähintään tunti.
Sulata suklaa ja dippaa pallerot sinne. Laita kuorrutetut pallerot takaisin leivinpaperin päälle ja koristele halutessasi nonparelleilla tms. Anna jähmettyä kylmässä.
Säilytä kylmässä.
Voi että on hyviä! Nam!
M xx
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ehdottomasti menee kokeiluun. Popsin varmasti luvattoman monta heti ens alkuun ;) Kiitos ihanasta reseptistä!
VastaaPoistaOi. Nämä ovat varmasti hyviä! Ja saan napostella taatusti kotona yksin :) (kun kukaan muu ei syö kookosta meidän perheessä). Nappaan ohjeen mukaani.
VastaaPoistaKiitos molemmille kommenteista! Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan :)
VastaaPoistaNam, mulle uppoais kyllä muutama :p
VastaaPoistaKiitos ohjeesta, menee kokeiluun pikapuoliin... bounty on lemppariani ja sitä on tosi vaikea saada paikkakunnallamme kaupoista, eikä ärrälle viitsi aina mennä suklaan takia. Tämä on ohje on erittäin tervetullut :p
VastaaPoistaOleppas hyvä! Kiva, että tulee käyttöön =) Näiden maku on kyllä todella lähellä boyntya...siis ihan nam!
VastaaPoistaEnpä ollut tullut ajatelleeksi että näitä voisi tehdä itse. Löysin juuri tummalla suklaalla päällystettyä bountya kaupasta taannoin ja se vasta olikin herkkua.
VastaaPoistaNyt on palleroita kokeiltu, kiitoksia reseptistä! Omistani ei tullut ihan yhtä nättejä kuin noista sinun tekemistäsi, mutta maku oli kyllä kohdillaan. : P
VastaaPoistaMoi onko väliä mitä kerma käyttää??käykö vispikermaa
VastaaPoistaOlen tehnyt ainoastaan kuohukermalla, niin en voi olla varma onnistuuko vispikermalla. Kuohukerma ainakin kestää kuumentamista, en ole varma kestääkö vispikerma.
PoistaVoiko käyttää margariinia?
VastaaPoistaLeivontamargariinia tottakai :)
Poista