maanantai 21. helmikuuta 2011

Bountypallerot




Olen vannoutunut kookoksen fani ja kun tämä ohje tuli vastaan tiesin, että näitä on kokeiltava ja pian! Lempisuklaani on ehdottomasti Bounty ja näistä tulikin todella saman makuisia.
Ohjeen löysin täältä

Bountypallerot

50g voita
½ dl siirappia
½ dl tomusokeria
2 dl kermaa
1 pss kookoshiutaleita (200g)
200g maitosuklaata
nonparelleja tms. koristeluun

Sekoita kattilassa voi, siirappi, tomusokeri ja kerma. Anna kiehua hiljalleen 5-8 minuuttia kunnes seos paksuuntuu. Lisää joukkoon kookoshiutaleet ja anna seoksen jäähtyä.
Pyöritä taikinasta pieniä palloja ja laita ne leivinpaperille. Jäähdytä palleroita kylmässä vähintään tunti.
Sulata suklaa ja dippaa pallerot sinne. Laita kuorrutetut pallerot takaisin leivinpaperin päälle ja koristele halutessasi nonparelleilla tms. Anna jähmettyä kylmässä.
Säilytä kylmässä.


Voi että on hyviä! Nam!


M xx

12 kommenttia:

  1. Ehdottomasti menee kokeiluun. Popsin varmasti luvattoman monta heti ens alkuun ;) Kiitos ihanasta reseptistä!

    VastaaPoista
  2. Oi. Nämä ovat varmasti hyviä! Ja saan napostella taatusti kotona yksin :) (kun kukaan muu ei syö kookosta meidän perheessä). Nappaan ohjeen mukaani.

    VastaaPoista
  3. Kiitos molemmille kommenteista! Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan :)

    VastaaPoista
  4. Nam, mulle uppoais kyllä muutama :p

    VastaaPoista
  5. Kiitos ohjeesta, menee kokeiluun pikapuoliin... bounty on lemppariani ja sitä on tosi vaikea saada paikkakunnallamme kaupoista, eikä ärrälle viitsi aina mennä suklaan takia. Tämä on ohje on erittäin tervetullut :p

    VastaaPoista
  6. Oleppas hyvä! Kiva, että tulee käyttöön =) Näiden maku on kyllä todella lähellä boyntya...siis ihan nam!

    VastaaPoista
  7. Enpä ollut tullut ajatelleeksi että näitä voisi tehdä itse. Löysin juuri tummalla suklaalla päällystettyä bountya kaupasta taannoin ja se vasta olikin herkkua.

    VastaaPoista
  8. Nyt on palleroita kokeiltu, kiitoksia reseptistä! Omistani ei tullut ihan yhtä nättejä kuin noista sinun tekemistäsi, mutta maku oli kyllä kohdillaan. : P

    VastaaPoista
  9. Moi onko väliä mitä kerma käyttää??käykö vispikermaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen tehnyt ainoastaan kuohukermalla, niin en voi olla varma onnistuuko vispikermalla. Kuohukerma ainakin kestää kuumentamista, en ole varma kestääkö vispikerma.

      Poista
  10. Voiko käyttää margariinia?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! / Thanks For Your Comment!