lauantai 23. huhtikuuta 2011

Sitruunaiset kuppikakut / Lemon Cupcakes



Ohjeen näihin sitruunaisiin kuppikakkuihin löysin täältä ja näitä tulen kyllä tekemään uudelleen. Ohje oli helppo ja nopea ja kakuista tuli todella hyviä!
Täytteeksi laitoin, uunista ottamisen jälkeen, Banoffee Curdia ja se toikin kakkuihin makeutta. Nämä olivat kivan kosteita, joten olisi voinut jättää täyttämättäkin ja olisivat varmasti olleet hyviä niinkin.
Kuorrutukseksi tein kuuma marenkia (nam!), jolle hain hieman väriä grillivastusten alta.

Kuuma marenki  (Helppo ohje!)

2 1/3 dl sokeria
3 rkl vettä
2 valkuaista
ripaus suolaa
ripaus leivinjauhetta

1. Pienessä kattilassa, yhdistä sokeri ja vesi ja kiehauta keskilämmöllä, kunnes sokeri on kokonaan sulanut
2. Vatkaa valkuaiset, suola ja leivinjauhe monitoimikoneella vaahdoksi
3. Jatka vatkaamista keskiteholla ja kaada sokerisiirappia vähitellen valkuaisvaahdon sekaan. Vatkaa vielä noin 5 minuuttia, kunnes vaahto on jäähtynyt.

In English: I found the recipe to these cupcakes from here and I will absolutely make them again. They are easy & fast to make and they taste delicious! 
I filled the cupcakes with Banoffee Curd and topped them with meringue frosting (Yummy!)





M xx

1 kommentti:

  1. Hey there would you mind letting me know which web host you're working with? I've
    loaded your blog in 3 different internet browsers and I must say this
    blog loads a lot quicker then most. Can you suggest a good internet hosting provider at a fair price?

    Cheers, I appreciate it!
    Feel free to visit my weblog :: locally

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! / Thanks For Your Comment!