sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Elvis 1 vee! / Elvis turned One!


Elviksen 1-vuotis synttäreitä vietettiin tänään ja aivan huiput juhlat olivatkin! Tarjolla oli paljon muutakin suussa sulavaa hyvää, mutta minä vein mukanani tämän kakun ja lastillisen sekä turkinpippurimarenkeja että Twixejä :)

Kakku on 22cm vuoassa tehty mehevä suklaakakku, kostutettu ihan pikkasen sokerivedellä ja täytteenä on kotitekoista karamellisoitua omenasosetta ja kinuskimoussea. Lisään myös omenasoseen ohjeen myöhemmin tänne, oli se sen verran hyvää! Tiivistin kakun SMBC:lla ja massa on vaniljan makuista Satin Icea.

In English: Elvis turned one today and had such a great party! I made this cake and some homemade Twix bars + black liquorice meringues for the party. The cake is a 22cm chocolate cake filled with homemade caramel apple jam and caramel mousse. Covered with SMBC and Satin Ice fondant.



Onnea vielä pikkumiehelle!

M xxx

8 kommenttia:

  1. Voi miten söötti! Meniks tälle pojalle aikoinaan se hauska ristiäiskakku vaippajoraajalla?

    VastaaPoista
  2. Voi miten upea!! Sankari oli varmasti tyytyväinen!

    VastaaPoista
  3. Minä muuten maistoin tätä kyseistä kakkua vasta perjantaina juhlien jälkeen. Se oli edelleen aivan loistavan herkullista ja söinkin siitä viimeiset palat :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vau! Hyvin oli säilynyt =) Ekkö nää ehtiny juhlissa sitä maistamaan ollenkaan?

      Poista
    2. No en, ku siinä oli niin pitkä jono. Maistoin tosin twixejäs eka kertaa. Oli huomattavasti parempaa kun kaupan twixit.

      Poista
    3. No höh!
      Ne on kyllä tosi hyvejä ne twixit, niihin jää helposti koukkuun =)

      Poista

Kiitos kommentistasi! / Thanks For Your Comment!