lauantai 24. maaliskuuta 2012

Pokemon!


Ystäväni poika vietti 10-vuotis synttäreitään tänään ja toiveena oli kakku Picachun ja Zoruan kuvilla. Tämä oli ihan ihka eka kerta kun maalasin koko kakun kokoisen kuvan :) Todella mukavaa touhua!
Paistoin 4 munan pohjan 20 cm vuoassa, kostutin vaniljavedellä ja täytteenä on mansikkamoussea. Pursotukset rahkalla terästettyä vispiä.
Synttärisankari toivoi myös pokepallon näköisiä kuppikakkuja. Leivoin suklaisia kuppikakkuja, joiden päälle levitin kaakaolla maustettua Swiss Meringue Buttercreamia ja sitten koristelin kakut pokepallojen näköisiksi.

In English: My friends son celebrated his 10th birthday today and wished for a cake with Picachu & Zorua. I was so excited to paint a picture on a cake for the first time! Now I'm hooked =)
The cake is a 20 cm sponge cake filled with strawberry mousse.
The pokeball cupcakes are chocolate cupcakes with Swiss Meringue Buttercream topping and decorated with fondant.

Onnea vielä tätäkin kautta!

M xx

6 kommenttia:

 1. Huh! Melkonen maalaus! Tausta pisti jo nikotteleen, et huh on se taitava!! Opeta mua, pliis :)

  VastaaPoista
 2. Wautsi miktkä pokepallomuffinssit!

  VastaaPoista
 3. sie oot aivan käsittämäton taituri!! jes!

  VastaaPoista
 4. Mielettömän hieno maalaus, tausta näyttää tosi tyylikkäältä! Ja hauskoja kuppikakkuja myös; itse en tosin ole mistään pokepalloista ikinä kuullutkaan, mutta ehkäpä joudun sivistämään itseäni asian tiimoilta, kunhan pojanpalleroisemme vähän kasvaa... : )

  VastaaPoista
 5. Kiitos kiitos kiitos! <3
  Canelia: Juu, minulle nuo pokepallot olivat hyvinkin tuttuja jo tosi monien vuosien takaa :D Minun pikkumieheni täyttää JO 15 ensi viikolla!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! / Thanks For Your Comment!