lauantai 9. lokakuuta 2010
Pullia ja täytettyä leetaa
Tänään tekasin pullataikinaa ja puolen litran taikinasta tuli tehtyä kahta erilaista pullaa ja vielä täytettyä leetaakin.
Pullataikina
5 dl maitoa
n. 30 g hiivaa
1 ½ dl sokeria
ripaus suolaa
n. 14 dl vehnäjauhoja
100 g sulaa margariinia
Lämmitä maito kädenlämpöiseksi. Lisää hiiva ja sekoita hyvin. Sekoita joukkoon sokeri, suola ja noin puolet vehnäjauhoista. Sekoita loput jauhot käsin ja vaivaa lopuksi sula margariini taikinaan. Kohota taikinaa noin 30 minuuttia.
Paista pullat 200°C kunnes ovat kauniin värisiä.
M xx
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi! / Thanks For Your Comment!