sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Kettu ja aurinko / A fox and the sun


Viime viikonloppuna lähti tämäkin kettu ja aurinko kakku pienen tytön 1-vuotis synttäreille. Mukaan lähti myös turkinpippurimarenkeja ja satsi keltaisia macaroneja, lemon curd täytteellä. Kakku oli noin 30 hengelle, mehevä suklaakakku, jonka täytteenä itsetekoista karamellisoitua omenahilloa ja kinuskimoussea (Nam!). Tiivisteenä jälleen kerran sveitsiläinen marenkivoikreemi ja päällinen + koristeet Satin Icea. Idea koristeluun tuli tytön vanhemmilta ja ajatus koristelun takana oli ihana! Aurinko ja kettu kuvastavat tytön nimeä :)
Kuvia tuli taas räpsittyä hieman reilummin... 

In English: I made this cake already last week for a little girl's first birthday party. The idea for the cake came from the parents and the thought behind the decorations reflect the little birthday girl's name :) The cake itself was a moist chocolate cake filled with homemade caramelized apple sauce and caramel mousse (yummy!). Covered with SMBC and Satin Ice. And yes...I became just a little snap happy while taking the pics =) I also made some Black liquorice meringues and yellow macarons filled with lemon curd for the party.


M xx

7 kommenttia:

 1. Aivan ihanat värit tässä kakussa ja kokonaisuus on upea!

  VastaaPoista
 2. Upea kakku täynnä kauniita yksityiskohtia! vaikea uskoa, että sinulla ei ole alan koulutusta..vaikka eihän näitä kotona tehtyjä voi verrata leipomotyöhön sinänsä. Sielä kun tehdään kaikkea muuta kuin tällaisia ihanuuksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Onhan se alan koulutus ollut jo kauan haaveena...saa nähdä mitä tulevaisuus tuo tullessaan ;)

   Poista
 3. Hyvä, hyvä ;)Niin ja oma yritys tietty mahdollistaa kakkujen teon ja luulisi kyllä että näillä taidoilla menestyisit kyllä :) Itsellä haaveena oma putiikki kun poika vähän kasvaa..(ja sitten on ne miljoona asiaa mitkä pitää katsoa valmiiksi ennen sitä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! / Thanks For Your Comment!