lauantai 19. toukokuuta 2012

Kamerakakku valokuva-albumilla / Camera Cake with a photo album


Ystäväni pyysi tekemään miehensä yllätyssynttäreille kakun ja koska hän pitää valokuvauksesta, päädyimme kamerakakkuun. Kamerakakussa ei syötävää riittäisi kovinkaan monelle, niin ideoimme kerroskakun, jossa kameran alla olisi valokuva-albumi.
Tein suorakulmaisen 8 munan kakkupohjan, täytin vadelmamoussella ja kiwillä (ihana yhdistelmä muuten!), leikkaisin päädystä noin 10 cm palan, josta muokkasin kameran osat.
Tiivisteenä jälleen kerran Italian meringue buttercream ja päällinen karkkimassaa. Logot ym. maalattu valkoisen jauhevärin ja veden sekoituksella. 

In English: A friend of mine organized a surprise birthday party for her husband and asked me to make a cake for him. Because he loves photography we decided on a camera cake and to have more cake made a photo book cake under the camera. The cakes are filled with raspberry mousse and chopped kiwi fruit. Covered with IMBC and fondant.


Happy Birthday Kassu!

M xx

11 kommenttia:

 1. No johan on kakku. Aivan huippu kamera!

  VastaaPoista
 2. Tosi hieno kakkua. Siistiä työtä.

  VastaaPoista
 3. Upea kakku! Tosi hieno tuo albumi ja kamera aivan mieletöntä käsityötä!

  VastaaPoista
 4. Niiaa ja kumartaa :D Kiitos kiitos!

  VastaaPoista
 5. no tän kakun tekemisessä ei ole tunteja laskettu! Todella hieno!

  VastaaPoista
 6. Wau, mielettömän hieno kakku. Niin tarkkaa työtä, että. :)

  VastaaPoista
 7. Aivan mahtava kakku, taidokasta työtä!

  VastaaPoista
 8. Voiko näitä tilata sulta ja paljon maksaa? = )

  VastaaPoista
 9. Kiitos kaikille! <3

  Juho: Suurin osa tekeleistäni ovat perheelle tai ystäville/tutuille, mutta teen myös silloin tällöin kakkuja muillekin =) Pistä sähköpostia homemadebymi@gmail.com jos haluat tarkempia tietoja :)

  VastaaPoista
 10. Ihana blogilöytö! Upeita kakkuja! <3 Itsekin olen innostunut kakuista! Harjoittelen kylläkin vasta. Tällaista haluaisin kokeilla, vaikka on varmasti aika vaikea yksityiskohtineen. Miehellä pian synttärit ja harrastaa valokuvausta. :) Tervetuloa kurkkaamaan Onnen kultahippuja! ;)

  VastaaPoista
 11. Upea kakku! En itse olekaan kokeillut valkoisen jauhevärin ja veden yhdistelmää, mutta sillä saa näköjään huikean tarkkaa jälkeä. Hyvä vinkki, jota ehdottomasti kokeilen.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! / Thanks For Your Comment!