keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Kakkuilua Marttojen kanssa / Cake making & decorating courseEilen sain upean mahdollisuuden jakaa kakkuilun iloa Marttojen kanssa! Tupa oli täynnä, ilta todella hauska ja herskyvää iloista puheensorinaa riitti. Tutustuimme erilaisiin massoihin, niiden värjäämiseen, koristeiden valmistamiseen jne. Valmistimme 7 erilaista täytettä, täytimme kakut ja harjoittelimme erilaisia pursotustyylejä. Niin paljon laajemmin olisi kaikesta voinut kertoa ja näyttää kun vaan aika ei olisi kulunut kuin siivillä!

Tilasin kurssia varten massoja Leipurin Putiikista ja he lähettivätkin meille massojen mukana muutakin materiaalia testailtavaksi eli SUURI kiitos heille siitä! Toimitus on myös uskomattoman nopeaa!

In English: Yesterday I got a wonderful opportunity to share the joy of  cake making & decorating with a big group of ladies from The Martha Organization. We had a great time testing different fondants, how to colour them, making decorations etc. We prepared 7 different kinds of fillings, filled the cakes and tested various piping styles. Would've been nice to tell & show so much more but the time just flew by!
Kiitokset vielä kaikille Martoille!


M xx

1 kommentti:

  1. Upeita kakkuja, saanhan linkittää sinut sivulleni?
    Jospa täältä löytyisi joskus inspiraatioita.. Tosin aloittelen vasta.. joten mun kakut ei ole niin upeita, mutta ehkä sitten joskus :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! / Thanks For Your Comment!