maanantai 4. maaliskuuta 2013

Friidan prinsessakakku / a Princess cake for Friida


Friidan 4-vuotis synttäreille lähti sunnuntaina tämä prinsessakakku. Noin 25 hengen mehevä suklaakakku täytteenä kaksi eri täytettä eli mansikkasurvos + valkosuklaamousse ja kinuskimousse daimrouheella. Päällä jälleen sveitsiläinen marenkivoikreemi ja Satin Ice. Prinsessa ja muut koristeet tein myös Satin Icesta.
Toiveiden perusteella kakkua tein parhaani mukaan ja oli ihana kuulla, että kakku oli mieleinen ja oli neitiä ilostuttanut :) Kakun mukaan lähti myös satsi Marianne marenkeja.

In English: This princess cake went to Friida's 4th birthday part on Sunday. A moist chocolate cake filled with two different kinds of fillings: mashed strawberries with white chocolate mousse and caramel mousse with Daim chocolate chunks. Cake is covered with SMBC and Satin Ice and the decorations were also made of Satin Ice  =) I also made a patch of minty meringues for the party.


M xx

13 kommenttia:

 1. WAU! Tosi upee kakku! Ja noi Marianne marengitkit kuulostaa TODELLA hyviltä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ne marengit on kyllä tosi hyviä, niissä tulee kivasti se marianne karkkien maku läpi =)

   Poista
 2. Ihana tuo prinsessa! Hiukset ovat todella valloittavat ♥

  VastaaPoista
 3. Kaunis prinsessakakku todellakin =)

  VastaaPoista
 4. Oletpa taas niin upeita kakkuja tehnyt! :)

  VastaaPoista
 5. Kuinka voikaan kakku näyttää noin täydelliseltä? Siis noi koristelut on oikeasti ihan super upeat!! :-) Ja mariannemarengit on herkullisia, siitä onkin aikaa kun oon sellaisia viimeksi tehnyt.

  VastaaPoista
 6. Sain blogihaasteen, jonka ajattelin heittää nyt mahtavalle blogillesi - haaste löytyy blogistani http://keijukaistenmaan-herkkublogi.blogspot.fi/2013/05/blogihaaste.html

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! / Thanks For Your Comment!