maanantai 18. heinäkuuta 2011

Kevyet Kananugetit / Healthy Baked Chicken Nuggets



Näitä on tullut tehtyä jo useamman kerran ja tein näitä myös naposteltaviksi lauantain pippaloihin. Alkuperäisen idean näiden tekemiseen löysin Gina's Skinny Recipes blogista, josta on löytynytkin tosi monta hyvää reseptiä!
Käytin näihin hunajamarinoituja rintafileitä, joista puhdistin marinadin päältä pois ja sitten leikkasin sopivan kokoisia paloja.
Yhdessä kulhossa sekoitin öljyä ja hieman soijaa ja toisessa kulhossa korppujauhoja, parmesaania, valkosipulijauhetta, chilijauhetta, mustapippuria ja grillimaustetta. Kaikkia mausteita oman maun mukaan.

Upota lihapalat öljy/soijasekoitukseen ja nostele sieltä pari palaa kerrallaan korppujauhoseokseen. Pyörittele palat seoksessa kunnolla ja asettele sitten leivinpaperin päälle pellille.
Ennen kuin laitat pellin uuniin suihkuta nugettien päälle hieman öljyä. Paista 220 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia, käännä nugetit ja paista vielä noin 5 minuuttia.


In English: I absolutely love these nuggets! They taste great and are easy to make. I found the recipe from Gina's Skinny Recipes - her blog is full of tasty healthy recipes! I've made these several times already & also made them on Saturday as a snack for my birthday party.


Om Nom Nom! =)

M xx

2 kommenttia:

  1. Tämä oli tosi hyvä ja helppo ohje, kiitos! Tein näitä 2-vuotiaalle nugettihullulle ja nugetit katosivat kyllä tosi nopeasti lautaselta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kun kiva kuulla! Nämä on meilläkin suuressa suosiossa =)

      Poista

Kiitos kommentistasi! / Thanks For Your Comment!