torstai 14. huhtikuuta 2011

Turkinpippurimarengit / Black liquorice meringues


Näitä jumalaisen hyviä marenkeja oli myös tarjolla poikani syntymäpäivillä, päivänsankarin toiveesta tietenkin!
Ohje on simppeli ja onkin jo ollut esillä useissa blogeissa, mutta lisään sen tänne muistiin.

In English: I also made these divine Black liquorice meringues to my sons birthday party upon his request.

Turkinpippurimarengit  (noin 50 kpl)

4 kananmunan valkuaista
3 dl sokeria
turkinpippuri crushia oman maun mukaan (itse käytän noin 1/2 pussia)


Kaada valkuaiset kulhoon ja aloita vatkaaminen. Lisää 1 dl sokerista heti valkuaisten joukkoon. Lisäile loput sokerista hiljalleen mukaan, desi kerrallaan, samalla vatkaten. Anna vatkautua kovaksi vaahdoksi (noin 10 minuuttia). Lopuksi sekoita joukkoon turkinpippuri crush.
Pursota tähtityllalla ruusukkeita leivinpaperilla peitetylle pellille ja paista 120 asteisessa uunissa 1 tunti 20 minuuttia.


M xx

10 kommenttia:

  1. Hei!
    Näitä pitää kokeilla, nam! Voit toki linkittää! Laitan sinut listalleni myös.

    VastaaPoista
  2. Aivan ihanan näköisiä. Voisi tehdä nuita poikani synttareille. Hän ilahtuisi.

    VastaaPoista
  3. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan! Nam!

    VastaaPoista
  4. Hei, näitäkin pitää testata jossain vaiheessa...kuulostaa aivan taivaallisen hyviltä.

    VastaaPoista
  5. Mä otinkin tästä just ohjeen ja tuolla uunissa ne tuoksuu :)

    VastaaPoista
  6. Kuulostaa niin hyvältä,että on pakko kokeilla HETI :)

    VastaaPoista
  7. mäkin pistin het kokeiluun vaan munat vissii vähä vanahansorttisia ko eivät vatkaannu, voi pylly, joutuu lähteen kauppaan :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! / Thanks For Your Comment!