lauantai 11. syyskuuta 2010

Ristiäiskakkua + voileipäkakkuja

Sain ihanan kunnian tehdä kakut Emilian ensimmäiseen isoon juhlaan. Vanhemmat olivat löytäneet haluamansa mallin (Kian ristiäiskakku)  Pionilaakson blogista. Tiesin kuinka kauniita Pionin kakut aina ovat ja lupasinkin tehdä mahdollisimman saman tyylisen kakun (juuri samanlaista en uskaltanut luvata =)). Kakun ei onnekseni tarvinnutkaan olla prikulleen samanlainen ja teinkin pieniä muutoksia mm. tossut ovat erilaiset ja laitoin alareunaan nappeja nauhan ja rusettien sijaan.
Toivottavasti kakku oli mieluinen ja maistui hyvältä!


Vaalea pohja, välissä mansikkahilloa/valkosuklaamousse/mansikat, päällä vaahtokarkkimassa ja koristeet vaahtokarkkimassaa ja sokerikuorrutetta.

Jokohan tuli kuva joka kulmalta =)


Mukaan lähti myös 3 lihavoileipäkakkua, joista yksi oli maidoton.
Pyörittelin ajatusta kruunusta voileipäkakkujen päällä ja päätin kokeilla tehdä sellaiset kurkusta. Ihan hyvin se onnistui pienen "vuolemisen" jälkeen :D
Kakut joissa on kurkkukruunut päällä ovat normi kinkku-meetvursti kakkuja ja se yksi erilainen on maidoton.Onnea vielä pikkuneidille hienosta nimestä!


M xx

8 kommenttia:

 1. Mielettömän kaunis kakku! Nuo napit niin suloset, samoin tossut! Ja tuo kurkkukruunu on aivan yliveto! Ja nuo ruusut, onko ne tomaattia? Miksköhän mun tomaattiruusut ei ikinä näytä noin ihanilta ;DD

  VastaaPoista
 2. Kiitos kiitos!
  Ensimmäistä kertaa sain minäkin nuo ruusut näyttämään nätiltä =) Hieman hidas ilmeisesti olen kun tajusin niitä tehdessä (jo toista kertaa!), että ne pitää kääntää toisin päin "rullauksen" jälkeen...oppia ikä kaikki ;D

  VastaaPoista
 3. Pikkuneiti Emilian vanhemmat kiittää kovasti suussa sulavista kakuista:) Ristiäiskakku oli täydellinen ja sai paljon ihastusta osakseen:)

  VastaaPoista
 4. Älyttömän hienot kakut!! Ja ihan mahtavat voileipäkakut! IHan huippu idea tuo "kurkku" kruunu!! :)

  VastaaPoista
 5. Upeaa kuulla, että olivat mieluiset! Kiitos teille! :)

  Kiitos myös Marille ihanasta kommentista! :)

  VastaaPoista
 6. Suloinen kakku, hienoa jälkeä! Voikkarit myös herkullisen näköiset!

  VastaaPoista
 7. Ristiäisvieraana ja Emilian kummitätinä voin kertoa, että Emilia-kakku oli aivan mielettömän ihana, kaunis ja täydellinen!!! + Maku TOSI hyvä ja suussasulava!!! NAM! ..Voileipäkakkukin oli NAMINAMI ja todella näyttävän näköinen!!!

  VastaaPoista
 8. Kiitos! Todella mahtavaa, että olivat mieluisia :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! / Thanks For Your Comment!